1980 - 2020

— Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ —

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1980, με ιδρυτή τον Κων/νο Σαλονικίδη .

Η πολυετής εμπειρία του σε ανακαινίσεις συλλεκτικών και επισκευής παντώς τύπου αυτοκινήτων , όπως και η συμμετοχή του στις ενισχύσεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Peugeot τη δεκαετία 90 , γίνεται η αιτία δημιουργίας πελατολογίου που διατηρείται έως και σήμερα .

Κάπως έτσι με αγάπη χτίσαμε την οικογενειακή μας επιχείρηση , η οποία ενισχύθηκε το 2004 με τον γιο Σαλονικίδη Αχιλλέα. Το 2014 η δίψα του για μάθηση και αποκόμιση περισσότερων εμπειριών , τον οδήγησε στην τετραετή θητεία του στο McLaren Technology Centre που εδρεύει στο Woking Surrey της Αγγλίας , με αποτέλεσμα η έν έτη 2018 επιστροφή του να σημάνει νέα σελίδα στην ποιότητα την ταχύτητα και την τεχνογνωσία της προετοιμασίας ενός αυτοκινήτου, της βαφής και της περιποίησής του.

Σας εγγυόμαστε φιλική εξυπηρέτηση που μόνο μια οικογένειακη επιχείρηση με γνώμονα τον ίδιο τον πελάτη μπορεί να σας προσφέρει .

Στον υπερσύγχρονο χώρο μας που διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας γενιάς όπως και η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρία χρωμάτων AkzoNobel που πρωταγωνιστεί ακόμα και στην F1, το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι αποτελέσματα που αγγίζουν την τελειότητα .